BERIT ØSTBERG: PUSTEBOKA

av Berit Østberg

 

Hvem av oss vil ikke være sunn og frisk og glad og leve lenge? Vi leser begjærlig om at det gjelder å spise sunt og være i bevegelse og ta vare på gledene. Hva med grunnlaget for alle livsprosessene - det at du puster?

Nå kan vi jo puste allerede. Eller kan vi det? Uten at vi vet det, puster de fleste utrolig sløvt. Og når vi blir stresset, kan pusten bli nesten borte. Mange plager, fysiske og psykiske, henger sammen med et svakt åndedrett. Vi har mye å vinne på å lære å puste fritt som små barn igjen, og assistanse kan være nyttig.

I denne boka får du veiledning i hvordan du kan puste "med magen". Og når du greier det, vil du oppdage at i mange slags påkjenninger er din første og enkleste hjelp til stede - i åndedrettet. Det gjelder bare å komme på det!

"PUSTEBOKA" er utgitt av Emilia Forlag. Den er på 128 sider og koster kr. 150 pluss evt. porto. Du kan kjøpe den i bokhandelen, fra forlaget og fra forfatteren.

Berit Østberg er født i 1931 og bor på Røa i Oslo. Hun har hatt elever i yoga, pust og avspenning siden 1975. Forfatteren er magister i folkeminnevitenskap og har skrevet to bøker om barnekultur. Hun lager dikt og "risp", korte og humoristiske utsagn illustrert med strektegninger. Mange er presentert i aviser, i radio og på postkort, og noen er samlet i kabareten "Livet er i grunnen ok, bare du holder ut de første 40-50 årene".

Telefon og fax til forfatter: 22 06 06 03

E-postadresser:
berit.ostberg@c2i.net
Nesheim@emilia.no

 

top | risp